Στον εξωραϊσμό του αύλειου χώρου του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας προχώρησαν 25 μαθητές και μαθήτριες του Β2 τμήματος της Β’ τάξης Γυμνασίου και την επίβλεψη των υπευθύνων καθηγητών κ.κ. Α. Δαμπάλη, Σ. Κανδυλάρη, Η. Κεραμιτσή, Ι. Κωτσόπουλου και Μ. Φίσκα σε συνεργασία με το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας.
Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει: “Οι μαθητές και μαθήτριες με την βοήθεια και την συμμετοχή εθελοντριών του Γραφείου Εθελοντισμού και υλικά που παρείχε ο Δήμος Φλώρινας άλλαξαν θεαματικά την εικόνα της αυλής της σχολικής μονάδας. Έβαψαν όλα τα παγκάκια της αυλής και τμήμα του εσωτερικού τοίχου της και στη συνέχεια έφτιαξαν τις δικές τους γλάστρες από μεταχειρισμένα ελαστικά αυτοκινήτων στις οποίες φύτευσαν καλλωπιστικά φυτά. Εκτός από το αισθητικό αποτέλεσμα, αξιοσημείωτη και ελπιδοφόρα ήταν η προθυμία και το μεράκι των μαθητών/τριών για τη φροντίδα του χώρου, όπου ζουν και κινούνται καθημερινά. Αξίζουν συγχαρητήρια στα φιλότιμα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς που απέδειξαν περίτρανα ότι η καθαριότητα, η αισθητική αναβάθμιση και η φροντίδα των χώρων γύρω μας είναι υπόθεση όλων μας. Με την ενεργή συμμετοχή των πολιτών, μικρών και μεγάλων, τα πάντα γύρω μας μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο”.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook Ακολούθησε μας στο Twitter Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: – Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.grστο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος