Φλώρινα – ΕΒΕ: Παρουσίαση αποτελεσμάτων συμμετοχής σε σεμιάριο επιχειρηματιών

Συναντήση με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Φλώρινας Σάββα Σαπαλίδη ειχαν οι δύο μετέχοντες στο διεθνή ενημερωτικό σεμινάριο νεανικής επιχειρηματικότητας μετέχοντας μέσω των προγραμμάτων Erasmus με τίτλο “Ενδυναμωθείτε με επιχειρηματικά μυαλά -γνώσεις και στρατηγικές “.

Οι Κοτσερίδης Βενιζέλος παραγωγός φρούτων και Εμμανουηλίδης Βενιαμίν Γεωπόνος Τ.Ε από την περιοχή της Φλώρινας, παρουσίασαν στον πρόεδρο τα συμπεράσματα και τις εντυπώσεις τους από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Ο πρόεδρος του ΕΒΕ κ. Σαπαλίδης τόνισε “το Επιμελητήριο στήριξε την προσπάθεια αυτή και με πρωτοβουλία του απέστειλε τους δυο Φλωρινιώτες συμμετέχοντες μέσω του προγράμματος αυτού ,ενώ θα συνεχίζει να στηρίζει την επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια με σκοπό την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των νέων επιχειρηματικών.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με δύο τετραήμερες συναντήσεις στην περιοχή της Στρούγκας της Βόρειας Μακεδονίας και στην περιοχή της Κορυτσάς Αλβανίας ενώ επίσης από πλευράς Ελλάδας συμμετείχαν άλλοι τρεις Έλληνες από την Αθήνα.
Οι χώρες που μετέχουν στο σεμινάριο αυτό είναι η Ελλάδα ,η Ιταλία ,η Αλβανία ,η Βόρειος Μακεδονία ,και η Τουρκία.
Τα συμπεράσματα που αποκόμισαν η δύο μετέχοντες από την περιοχή μας ήταν εξαιρετικά αφού θα τους βοηθήσουν μελλοντικά στην ανάπτυξη και στην καλύτερη προώθηση των προϊόντων τους προς το εξωτερικό ενώ όπως τόνισε ο ένας θα βοηθηθούν με νέες τεχνικές και για την καλλιέργεια όσο και για την μεταποίηση τους.
Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν στις υπόλοιπες χώρες μεταξύ αυτών και η Ελλάδα όπου θα ολοκληρωθούν”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος