Φλώρινα: Επίσκεψη κλιμακίου ΣΥΡΙΖΑ

Επίσκεψη στη Φλώρινα, με αφορμή την επικείμενη Επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσιπρα στην Κοζάνη, θα πραγματοποιήσει σήμερα(1/12) κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από τη Βουλευτή Ιωαννίνων, Μερόπη Τζούφη, η Βουλευτή Χαλκιδικής, Αναπλ. Τομεάρχη Μακεδονίας-Θράκης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κυριακή Μάλαμα και την Βουλευτή Φλώρινας, Αναπλ. Τομεάρχη Περιβάλλοντος & Ενέργειας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέτη Πέρκα.
Το κλιμάκιο αρχικά θα επισκεφθεί τη λαϊκή αγορά της Φλώρινας και στη συνέχεια το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, όπου θα συναντηθεί με την Διοίκηση του Ιδρύματος, θα ξεναγηθεί στους χώρους του και θα συνομιλήσει με εκπροσώπους φοιτητών και εργαζομένων.
Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, όπου θα συναντήσει τη Διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας, το κλιμάκιο θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των Δασικών και Αγροτικών Συνεταιρισμών της Φλώρινας και Πρεσπών.
Την Πέμπτη 02/12, αφού προηγηθεί επίσκεψη σε οινοποιεία της περιοχής Αμυνταίου, θα ακολουθήσει συνάντηση με τους αγροτοπαραγωγικούς φορείς και συνεταιρισμούς της λεκάνης του Αμυνταίου, στα γραφεία του ΑΣΕΠ Αμυνταίου στις 12:30.
Τέλος, η πολιτική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Δυτική Μακεδονία ολοκληρώνεται με την κεντρική ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Α. Τσίπρα στην Κοζάνη, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Κοζάνης στις 19:00.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος