Φλώρινα : Ενημερωτικές εκδηλώσεις από την ΔΕΔΑ για τη σύνδεση με το φυσικό αέριο

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για τη δράση «Αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης με συστήματα φυσικού αερίου στον δήμο Φλώρινας» που θα πραγματοποιηθούν στη Φλώρινα την Τετάρτη 15 και την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023. Οι εκδηλώσεις συνδιοργανώνονται από τη ΔΕΔΑ, τον δήμο Φλώρινας και τον Σύνδεσμο Εγκαταστατών Υδραυλικών Θερμικών Έργων Ν. Φλώρινας, με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Φλώρινας.

Η δράση απευθύνεται στα νοικοκυριά που θα συνδεθούν με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου το οποίο κατασκευάζει η ΔΕΔΑ στην πόλη και αφορά στην επιχορήγηση, έως και 100%, του κόστους της εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου. Στόχος είναι η αντικατάσταση των υφιστάμενων συστημάτων θέρμανσης, τα οποία χρησιμοποιούν πετρέλαιο ή άλλα στερεά καύσιμα, με συστήματα φυσικού αερίου, που αποτελεί μια αποδοτική και φιλική προς το περιβάλλον μορφή ενέργειας.

Οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι της Φλώρινας μπορούν άμεσα να υποβάλλουν αίτηση επιχορήγησης στην επίσημη σελίδα της ΔΕΔΑ (www.deda.gr/map/), καταθέτοντας ταυτόχρονα αίτημα σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στην περιοχή.

Η προθεσμία υποβολής της αίτησης επιχορήγησης λήγει στις 31/7/2023. Ωστόσο, η ημερομηνία αυτή μπορεί να συντμηθεί, στην περίπτωση που οι διαθέσιμοι πόροι καλυφθούν νωρίτερα.

Οι ενημερωτικές συναντήσεις θα γίνουν :

Τετάρτη 15/3/2023 Φλώρινα

19:00 – 21:00 μ.μ. Η ΔΕΔΑ και ο Σύνδεσμος Εγκαταστατών Υδραυλικών Θερμικών Έργων Ν. Φλώρινας συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα«Ενημέρωση για τη δράση Αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης με συστήματα φυσικού αερίου» στην πόλη της Φλώρινας (Αίθουσα Συνεδριάσεων Επιμελητηρίου Φλώρινας, Μεγαρόβου 15, 2ος όροφος) για την ενημέρωση των επαγγελματιών του χώρου.

Πέμπτη 16/3/2023 Φλώρινα

10:00 π.μ. – 17:00 μ.μ. Εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου Φλώρινας (Δημάρχου Αν. Σούλα, κοντά στο νέο δημοτικό πάρκο Φλώρινας) προκειμένου να παρέχουν αναλυτικές πληροφορίες στους πολίτες για τη δράση «Αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης με συστήματα φυσικού αερίου» στην πόλη της Φλώρινας και να βοηθήσουν τους ενδιαφερομένους στη διαδικασία υποβολής αίτησης επιχορήγησης και αίτησης σύνδεσης με το δίκτυο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος