Yπόθεση απάτης, που τελέστηκε σε βάρος δύο ατόμων, ενός 51χρονου άνδρα και μιας 48χρονης γυναίκας, σε περιοχή της Φλώρινας, εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω κατήγγειλαν ότι, τέλη Μαρτίου του 2024, άγνωστο άτομο επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 51χρονο, προσποιούμενο υπάλληλο του λογιστή του και αφού του παρουσίασε ψευδή γεγονότα ως αληθή, με το πρόσχημα χορήγησης επιδόματος «MARKET PASS», τον έπεισε και έστειλε σε ΑΤΜ της περιοχής της Φλώρινας την 48χρονη σύζυγό του, η οποία μετέφερε από το λογαριασμό του 51χρονου, το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ σε έτερο τραπεζικό λογαριασμό.
Μετά από έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 25χρονου, ο οποίος είναι κάτοχος του τραπεζικού λογαριασμού που μεταφέρθηκε το χρηματικό ποσό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη. Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος