Εκδήλωση ενάντια στη Σχολική βία και τον Σχολικό εκφοβισμό, διοργανώνει το 1ο ΕΠΑ.Λ Φλώρινας και το Μουσικό Γυμνάσιο Αμυνταίου ενώνοντας τις φωνές τους και δίνοντας ένα δυνατό μήνυμα ενάντια στο σχολικό εκφοβισμό.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας. Οι μαθητές και οι μαθήτριες των δύο σχολείων θα εκφράσουν μέσα από τη δραματοποίηση και τη μουσική, τα δικά τους μηνύματα κατά της βίας και υπέρ των αξιών στο σχολείο.
Η ψυχολόγος του σχολείου θα προσεγγίσει το θέμα με τη δική της οπτική. Το 1ο ΕΠΑΛ προσκαλεί, “όλους στην εκδήλωση για να ενωθούν πολλές φωνές στον ίδιο στόχο, για ένα σχολείο χωρίς βία, ένα σχολείο με κατανόηση και αλληλεγγύη, ένα σχολείο με κλίμα συνεργασίας, φιλίας και ενσυναίσθησης”.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος