Εκδήλωση με θέμα “Εργασία και Γυναίκα” διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας σε συνεργασία με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ την Παρασκευή 11 Απριλίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου.
Η εκδήλωση, αναφέρεται σε ανακοίνωση, είναι αφιερωμένη στη γυναίκα στις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις στη δουλειά, στις δυσκολίες που συναντά όταν θέλει να συνδυάσει καριέρα και οικογένεια, στις ανισότητες που συχνά τις στερούν ευκαιρίες.
Στη συνάντηση θα μιλήσουν για την άνιση μεταχείριση που μπορεί να βιώνεις στον χώρο εργασίας, την προστασία της μητρότητας και τα δικαιώματά σου, τη συμφιλίωση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής, που πολλές φορές μοιάζει ακατόρθωτη, το θεσμικό πλαίσιο για τις διακρίσεις λόγω φύλου, ώστε να ξέρεις τι μπορείς να διεκδικήσεις και την προστασία από απόλυση και τις ασφαλιστικές δικλείδες που υπάρχουν για εσένα.
Ο στόχος αυτής της εκδήλωσης είναι να ενημερώσει και να ενδυναμώσει τις γυναίκες εργαζόμενες, προσφέροντάς τους εργαλεία και γνώσεις για την προστασία των δικαιωμάτων τους στον εργασιακό χώρο και την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής.
Εισηγητής: Ο Νομικός Σύμβουλος ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Ζαχαρίας Μαμματάς,
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος