Φλώρινα – Χρ. Στυλιανίδης: “Άμεση αποζημίωση για αποκατάσταση των ζημιών από το σεισμό” (βίντεο)

Array

Την οικονομική και όχι μόνο στήριξη των σεισμοπλήκτων της Φλώρινας ανακοίνωσαν ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Στυλιανιδης και ο Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ κ.Τριαντόπουλος  κατά την παρουσία τους στην Φλώρινα πραγματοποιώντας αυτοψία σε οικίες και δημόσια κτίρια που υπέστησαν ζημιές από τον μεγάλο σεισμό τις 9ης Ιανουαρίου.

Φλώρινα – Χρ. Στυλιανίδης: “Άμεση αποζημίωση για αποκατάσταση των ζημιών από το σεισμό” (βίντεο)
ΕΡΤ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΦΛΏΡΙΝΑ ΣΕΙΣΜΟΣ

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος η άμεση αποζημίωση των πληγέντων έτσι ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν στην αποκατάσταση των ζημιών τόσο στις οικείες όσο Βέβαια και στα σχολικά κτίρια  για να ξεκινήσουν και τα μαθήματα στις σχολικές μονάδες.

Μέχρι στιγμής από τα κλιμάκια του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ήδη έχουν ελεγχθεί 1000 οικίες και δημόσια κτίρια από τα οποία ορισμένα έχουν χαρακτηριστεί ως μη κατοικήσιμο με τους κατοίκους να μεταφέρονται σε ξενοδοχείο.
Η στήριξη και των επιχειρήσεων τέθηκε στο τραπέζι με τους αρμόδιους να επισημαίνουν την αναγκαιότητα Οικονομικής στήριξης τους.

Τα πρώτα χρήματα, της τάξεως των 150.000 ευρώ για την στήριξη των σεισμοπλήκτων ήδη δόθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών στον Δήμο και έπεται συνέχεια με οικονομική και όχι μόνο στήριξη της περιοχής που έχει να αντιμετωπίσει εκτός από τον σεισμό και τα προβλήματα από αυτόν και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες με τα χιόνια και τις χαμηλές θερμοκρασίες.
https://youtube.com/shorts/4aMQMgJ6DOw?feature=share

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος