Φλώρινα: Δύο νέες προσκλήσεις ανταλλαγής νέων στην Ιρλανδία από τον ΟΕΝΕΦ

Την υλοποίηση δύο νέων προγραμμάτων ανταλλαγής νέων (Youth Exchange) στην Ιρλανδία υλοποιεί ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, ο οποίος συμμετέχει σε διεθνές δίκτυο οργανισμών νεολαίας και προσφέρει ευκαιρίες κινητικότητας σε νέους και νέες. Τα δύο προγράμματα αφορούν νεόυς 15 με 17 ετών .

Youth Exchange 1. Σε συνεργασία με τον Ιρλανδικό οργανισμό Νεολαίας Tipperary Regional Youth Service διοργανώνουμε διμερή ανταλλαγή νέων στο Tipperary της Ιρλανδίας. Το πρώτο σκέλος του σχεδίου θα υλοποιηθεί στην πόλη της Φλώρινας, από τις 03 Ιουλίου μέχρι τις 10 Ιουλίου 2024. Το δεύτερο σκέλος του σχεδίου θα υλοποιηθεί στο Tipperary της Ιρλανδίας από τις 18 μέχρι τις 25 Αυγούστου 2024 (συμπεριλαμβανομένων των ημερών ταξιδιού).

Youth Exchange 2. Σε συνεργασία με τον Ιρλανδικό οργανισμό Bradog Youth Service διοργανώνουμε διμερή ανταλλαγή νέων στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας. Το πρώτο σκέλος του σχεδίου θα υλοποιηθεί στην πόλη της Φλώρινας από τις 26 Ιουνίου μέχρι τις 3 Ιουλίου 2024. Το δεύτερο σκέλος του σχεδίου θα υλοποιηθεί στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας από τις 15 Αυγούστου 2024 μέχρι 23 Αυγούστου 2024 (συμπεριλαμβανομένων των ημερών ταξιδιού).

Σας προσκαλούμε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής, για να συμμετάσχετε στις ανταλλαγές νέων. Η συμμετοχή σας και στα 2 σκέλη του εκάστοτε προγράμματος είναι υποχρεωτική. Η καταληκτική ημερομηνία συμπλήρωσης της φόρμας είναι η 19 Μαΐου 2024.

Κάνετε την αίτηση σας εδώ: https://forms.gle/hu5n9pk3WZRGWqsV6

Οι συμμετέχοντες/ουσες επιβαρύνονται με έξοδα μετακίνησης, αφού το κόστος μετακίνησης ξεπερνά το ποσό των 360€, σύμφωνα με τους κανόνες του Erasmus+. Άρα η συμμετοχή ανέρχεται στα 190€ (εφόσον επιλεγείτε) με προκαταβολή 100€ και εξόφληση 90€. Τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακινήσεων θα καλυφθούν πλήρως και θα επιστραφούν σύμφωνα με τους κανόνες του Erasmus+ για κάθε χώρα-εταίρο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος