Φλώρινα : DrosopigiRace Marathon/CrossCountry 2022

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τη φετινή διοργάνωση DrosopigiRace Marathon/CrossCountry 2022 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαϊου στην Δροσοπηγή. Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Σύλλογο Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας, την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας τον Δήμο Φλώρινας και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ποδηλασίας.

Ο αγώνας θα περιλαμβάνει 3 διαφορετικά αγωνίσματα, δύο αγώνες open Μarathon (marathon 48,2 km και semi marathon 26,3 km) και έναν αγώνα Cross Country XCO/XCC. Θα συμμετέχουν όλες οι κατηγορίες αθλητών – από τα mini-μικρά έως τους Masters – οι οποίες θα αγωνιστούν στις εξαιρετικές και απαιτητικές διαδρομές γύρω από την Δροσοπηγή. Οι μικρές κατηγορίες – παίδων/κορασίδων και μικρότερες – θα συμμετέχουν στον διασυλλογικό αγώνα XCO/XCC, ενώ οι μεγαλύτερες κατηγορίες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν μια από τις δύο χαράξεις του αγώνα Open Marathon.

Ένας αγώνας ορεινής ποδηλασίας που προβάλει σε όλη την Ελλάδα το απίστευτου φυσικού κάλλους περιβάλλον της μαρτυρικής Δροσοπηγής και της ευρύτερης περιοχής της Φλώρινας. Έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες συντήρησης και σήμανσης των μονοπατιών στην Δροσοπηγή, το παλιό χωριό, την Ελατιά, την Τριανταφυλλιά και γύρω από το φράγμα. Όλες οι χαράξεις έχουν προσαρμοστεί και ανανεωθεί σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, ώστε κάθε χρονιά η συμμετοχή στον αγώνα να είναι μια νέα εμπειρία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος