Φλώρινα: Δωρεάν διαγνωστικοί έλεγχοι από γυναικολόγο και ΩΡΙΛΑ από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος

Την Διεξαγωγή Διαγνωστικών Εξετάσεων από Ιατρική Κινητή Μονάδα, διοργανώνει στη Φλώρινα το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος στην Κεντρική πλατεία της Φλώρινας.
Το Σάββατο 9 Απριλίου οι εξετάσεις θα γίνονται 13.00 μ.μ. – 19.00 μ.μ. και την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 10.30 μ.μ. – 15.30 μ.μ.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ για ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις από Γυναικολόγο, Ωτορινολαρυγγολόγο ΜΕΣΩ :

https://healthinfo.eopyy.gov.gr/, www.cityoflorina.gr

Κύριος στόχος είναι να επιτευχθεί η πρόσβαση στις δυσπρόσιτες περιοχές της περιοχής και να αντιμετωπισθούν οι ανάγκες των ευάλωτων ομάδων, δηλαδή των παιδιών, των γυναικών, των ηλικιωμένων. Το πρόγραμμα HEALTH-INFO αναπτύσσει ένα ενοποιημένο πληροφοριακό σύστημα για τη στήριξη του στρατηγικού σχεδιασμού των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης και στις δύο πλευρές της Διασυνοριακής Περιοχής προκειμένου να επωφεληθούν οι πάροχοι υπηρεσιών υγείας, οι ασθενείς και ιδιαίτερα οι ευάλωτες ομάδες.

Μέσω ενός ολοκληρωμένου συνόλου εκπαιδευτικών προληπτικών δραστηριοτήτων για το γενικό πληθυσμό (κοινές ιατρικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης) καθώς και για τους τοπικούς επαγγελματίες υγείας, η ποιότητα ζωής και η υγεία των παιδιών και των ηλικιωμένων στις περιοχές εφαρμογής μπορεί να ενισχυθεί.

Τέλος, μια Κινητή Ιατρική Μονάδα προσφέρει υπηρεσίες εξέτασης (υπερηχογράφημα και ιατρική εξέταση), ενημερώνει το γυναικείο πληθυσμό για τη χρησιμότητα των υπηρεσιών εξέτασης και των τακτικών ιατρικών ελέγχων, ώστε να επιτευχθεί έγκαιρη ανίχνευση του καρκίνου των γυναικών και επομένως έγκαιρη θεραπεία και καλύτερη πρόγνωση.

Φλώρινα: Δωρεάν διαγνωστικοί έλεγχοι από γυναικολόγο και ΩΡΙΛΑ από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος