Φλώρινα: Διάκριση της Χ. Βράντση σε Διεθνή Διαγωνισμό Αρχιτεκτονικής

“Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την επάξια τιμητική διάκριση της συμπατριώτισσα μας Χρυσής Βράντση στον διεθνή διαγωνισμό αρχιτεκτονικής ¨Leonardo da Vinci¨ στην κατηγορία «Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και τεχνολογία για τη θάλασσα» του ιδρύματος Jacques Rougerie”, αναφέρει σε συγχαρητήριο μήνυμα του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Ιωάννης Κιοσές.
Στο μήνυμα του επισημαίνει ακόμα “Η βραβευθείσα διπλωματική εργασία ¨Project C¨ που εκπονήθηκε στο ΑΠΘ, με θέμα τη δημιουργία μηχανισμού εξυγίανσης των υδάτων από πετρελαιοκηλίδες αποτελεί το επιστέγασμα του υψηλού επιπέδου σπουδών, έρευνας και καινοτομίας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη χώρα μας. Παράλληλα αναδεικνύει μια γενιά που παρά τις δυσκολίες πρωτοπορεί, δημιουργεί και χαράσσει το μέλλον με αισιοδοξία και όραμα.

Εύχομαι στη Χρυσή να συνεχίσει με την ίδια αφοσίωση και συνέπεια να υπηρετεί τις αρχές και αξίες της αρχιτεκτονικής, να τύχει της αναγνώρισης και της υποστήριξης που αξίζει από τη χώρα μας και σύντομα να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην γενέτειρα της, τη Φλώρινα, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και της ζωής της καθημερινότητας των συμπολιτών της»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος