Φλώρινα: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Κρατικού πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Εξετά-σεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (Κ.Π.Γ.) περιόδου 2021Α, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα από το διαδίκτυο στην ιστοσελίδα: https://kpgresults.it.minedu.gov.gr

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι “μέχρι την έκδοση και τη χορήγηση του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας είναι δυνα-τόν να χορηγούνται στους επιτυχόντες, κατόπιν σχετικής αίτησής τους, εφόσον είναι ενήλικες ή των κηδεμόνων τους εφόσον είναι ανήλικοι, σχετικές βεβαιώσεις επιτυχίας από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις οποίες οριστικοποίησαν την αίτηση συμμετοχής τους στις εξε-τάσεις του ΚΠγ που θα ισχύουν μέχρι την έκδοση των πιστοποιητικών”.

Όσοι επιτυχόντες δεν παρέλαβαν το πιστοποιητικό επιτυχίας παλαιότερων εξεταστικών πε-ριόδων μπορούν να το παραλάβουν οι ίδιοι οι επιτυχόντες με την ταυτότητα τους ή οι κηδεμόνες τους ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες από τη Διεύθυνση Δευτε-ροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας (Διοικητήριο, 1ος όροφος, γραφείο 11).

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ