Φλώρινα: Αλέξης Τσίπρας “Κάνανε γαργάρα το δημοσίευμα των Financial times για το ξέπλυμα χρήματος”

Φλώρινα: Αλέξης Τσίπρας “Κάνανε γαργάρα το δημοσίευμα των Financial times  για  το ξέπλυμα χρήματος”

“Βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι και σαν χώρα και σαν Δυτική Μακεδονία γιατί είχαμε την παλινόρθωση μιας πολιτικής και ενός πολιτικού προσωπικού που τα προηγούμενα χρόνια έφτασαν σε χρεοκοπία την Ελλάδα και συνεχίζουν με την ίδια πολιτική και τώρα οδηγώντας την σε κρίσιμες στιγμές” είπε από την Φλώρινα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, σην υπόθεση Novartis και στο δημοσίευμα των Financial times με το οποίο, όπως είπε, ξεφτιλίζεται η χώρα για το  ξέπλυμα  χρήματος με τη κατάθεση της αντισυνταγματικής αναθεώρησης.

Φλώρινα: Αλέξης Τσίπρας “Κάνανε γαργάρα το δημοσίευμα των Financial times  για  το ξέπλυμα χρήματος”“Κινδυνεύει η ίδια η κοινωνία από τη μη σωστή ενημέρωση” πρόσθεσε αφού έχουμε φτάσει  σε σημεία παλιών εποχών που ενημερωνόμασταν από ξένα μέσα ενημέρωσης”. Αναφερόμενος στη μείωση κατά 4% της φορολογίας στις επιχειρήσεις είπε ότι “στοχευμένα μειώνουν τη φορολογία εξυπηρετώντας τους έχοντες και του κατέχοντες, εξυπηρετώντας τους προνομιούχους όπως λέμε και όχι τους μικρομεσαίους και τους μισθωτούς”. Όσον αφορά στη ΔΕΗ ο κ.Τσίπρας τόνισε ότι σώζουν υποτίθεται τη ΔΕΗ μετακυλώντας το κόστος στους καταναλωτές.”Η κυβέρνηση ακολουθεί μια πολιτική μεροληπτική εις  βάρος των αδύναμων” υπογράμμισε τέλος κατηγορώντας την για ανικανότητα επίλυσης σημαντικών προβλημάτων όπως το προσφυγικό.

Φλώρινα: Αλέξης Τσίπρας “Κάνανε γαργάρα το δημοσίευμα των Financial times  για  το ξέπλυμα χρήματος” “Προεκλογικά λέγανε ότι φταίει η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για τους μετανάστες όμως από την ώρα που ανέλαβαν οι ροές διπλασιάστηκαν αναγκάζοντας τους να παραδεχτούν ότι είναι ένα γεωπολιτικό πρόβλημα”. Κλείνοντας ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στη συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας πως δηλητηρίασαν την Ελληνική κοινωνία η δίχασαν τον λαό και ήρθαν μετά τις εκλογές για να πουν όχι μόνο ότι θα τη τηρήσουν αλλά και θα τη τιμήσουν”.

Φλώρινα: Αλέξης Τσίπρας “Κάνανε γαργάρα το δημοσίευμα των Financial times  για  το ξέπλυμα χρήματος”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος