Φλώρινα – Α. Λοβέρδος: “Επιστροφή του ΠΑΣΟΚ με ένωση δυνάμεων”

“Θα είμαι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και είναι πολιτική επιλογή η επιστροφή με το ΠΑΣΟΚ και όχι το ΚΙΝΑΛ και το λέω ευθέως”, τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία του Κόμματος, Ανδρέας Λοβέρδος, από την Φλώρινα, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Δυτική Μακεδονία.
“Η πρόταση μου θα είναι ΠΑΣΟΚ με ένωση δυνάμεων”, είπε ακόμα υπογραμμίζοντας πως “υπάρχουν οι άνθρωποι που μπορούν να δουλέψουν ώστε να επιτευχθεί αυτό. Υπάρχει κινητοποίηση για την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ”.

Αναφερόμενος στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε στις επόμενες εκλογές το κόμμα να ξανακερδίσει την “αίγλη” του πρώτου κόμματος υπογράμμισε πως θα πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές στις πολιτικές θέσεις του κόμματος, στην οικονομία, στη μετανάστευση και στην προστασία του πολίτη.

“Το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να αλλάξουμε πρόεδρο”, σημείωσε λέγοντας πως “όταν θα αλλάξουν αυτά θα αλλάξει και η φιλοσοφία”. Δήλωσε δε έτοιμος για την υπεράσπιση αυτών των αλλαγών με την εκλογή του.
Όσον αφορά στη Δυτική Μακεδονία και τη μετάβαση στην μετά λιγνίτη εποχή σημείωσε ότι “η κυβέρνηση τα έχει κάνει μούσκεμα σε αυτό το θέμα. Για να επιτευχθεί η δίκαιη μετάβαση θα πρέπει να υπάρχει ένα μεταβατικό στάδιο και να έχει εξασφαλιστεί η ενεργειακή επάρκεια της χώρας”.
Χαρακτήρισε δε τσαπατσούλικο και καταστραφικό τον τρόπο ο που άνοιξε η Πράσινη Ενέργεια και η κατασκευή ανανεώσιμων πηγών, σημειώνοντας πως ο ίδιος ήταν και είναι υπέρ της πράσινης ανάπτυξης αρκεί να έχεις επάρκεια. “Πρέπει να σπεύσει η κυβέρνηση να εκμεταλλευτεί τα δίκτυα για την εγκατάσταση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στις περιοχές αυτές όπως η Δυτική Μακεδονία”, τόνισε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος