Η 9η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών «Περικλής Τρύφων», αφιερωμένη στη μνήμη του πρωτοχορευτή του συλλόγου Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» Περικλή Τρύφων, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Αυγούστου, στις 9:00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του «Αριστοτέλη», Πλατεία 7 Ηρώων 1944.
Στη γιορτή θα λάβουν μέρος παιδικά και εφηβικά χορευτικά τμήματα από τον Σύλλογο Ποντίων Παναγίτσας Έδεσσας «Οι Ακρίτες», τον Σύλλογο Μικρασιατών Περαίας Νομού Πέλλας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Φάρος» Νέων Μουδανιών και την Θρακική Εστία Εορδαίας «Ο Αρχιγένης» καθώς και τα παιδικά και εφηβικά χορευτικά του Τμήματος Εθνογραφίας και Χορού του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης».
Μετά την παρουσίαση των τμημάτων η πλατεία θα δοθεί στο κοινό το οποίο υπό τους ήχους της ορχήστρας «Ρυθμός και Μελωδία» θα λάβει και αυτό μέρος στη φετινή γιορτή παραδοσιακών χορών. Την εκδήλωση οργανώνει το Τμήμα Εθνογραφίας και Χορού Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» με τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και του Δήμου Φλώρινας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024» του Δήμου Φλώρινας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος