Ευχαριστήριο στην Τροχαία από την οικογένεια του 60χρονου πού έχασε την ζωή του σε τροχαίο

Η οικογένεια του 60χρονου από την περιοχή του Αμυνταίου που βρήκε τραγικό θάνατο την Κυριακή σε τροχαίο δυστύχημα, έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, Καστοριάς και Κοζάνης. 

Το όχημα του 60χρονου, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα και να μείνει εκεί για 6, τουλάχιστον, ώρες.

Η σορός του άτυχου άντρα βρέθηκε μετά από αρκετές ώρες, στον δρόμο Αμυνταίου-Καστοριάς μέσα στο όχημα του, κατόπιν ενημέρωσης της αστυνομίας από τους οικείους του, με τη συνδρομή και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας για τον απεγκλωβισμό του.

Τα αίτια του ατυχήματος ερευνώνται απο το Τμήμα Τροχαίας Αμυνταίου.

Σε ευχαριστήρια επιστολή της, η οικογένεια του 60χρονου αναφέρει: “Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις από καρδιάς ευχαριστίες μας σε όλες τις Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, Καστοριάς και Κοζάνης για τις άμεσες και συντονισμένες προσπάθειες που κατέβαλαν προκειμένου να βρεθεί ο άνθρωπος μας καθώς επίσης και το Πυροσβεστικό Σώμα Πτολεμαϊδας για τον απεγκλωβισμό του”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος