ΕΛΓΑ: Σύσκεψη για τα φασόλια Καστοριάς και Πρεσπών

Οι απώλειες που προκλήθηκαν στις καλλιέργειες φασολιών στη Δυτική Μακεδονία, ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στον ΕΛΓΑ. Συζητήθηκαν οι αποζημιώσεις των παραγωγών φασολιού στην Καστοριά και τις Πρέσπες, που είδαν φέτος τη σοδειά τους να καταστρέφεται από υψηλές θερμοκρασίες, ανεμοθύελλες και ισχυρές βροχοπτώσεις.

Ο βουλευτής Καστοριάς, Ζήσης Τζηκαλάγιας αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως, “η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα αποζημιώσει πλήρως τους φασολοπαραγωγούς καταβάλλοντας τα πρώτα χρήματα τέλη Νοεμβρίου, με την απαραίτητη προϋπόθεση πως οι περιφερειακές υπηρεσίες του ΕΛΓΑ να κάνουν το χρέος τους, των καταγραφών και αποτιμήσεων”.

ΕΛΓΑ: Σύσκεψη για τα φασόλια Καστοριάς και ΠρεσπώνΣτη σύσκεψη εκτός από τον βουλευτή Καστοριάς, συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, ο εκπρόσωπος της Διεπαγγελματικης Οσπρίων, Νικόλαος Στεργίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Καστοριάς και πρόεδρος του Αγροτικού συλλόγου Άργους Ορεστικού, Θωμάς Μάνος, και ο ο Σταύρος Καουκάκης, προϊστάμενος του τμήματος ενεργητικής προστασίας του ΕΛΓΑ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος