Υπόθεση απάτης και πλαστογραφίας, που τελέστηκε σε βάρος 32χρονου στην Καστοριά εξιχνιασθηκε από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καστοριάς.
Για την υπόθεση αυτή ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ατόμων, ηλικίας 24 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της απάτης και της πλαστογραφίας.
Ο 32χρονoς κατήγγειλε ότι τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους εξαπατήθηκε, καθώς μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με άγνωστο άτομο για αγορά προϊόντος, μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης (ηλεκτρονική αγγελία), πείσθηκε και κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των 1.500,40 ευρώ για την αγορά του, χωρίς ωστόσο αυτή να ολοκληρωθεί ως είχε συμφωνηθεί, στέλνοντάς του παράλληλα πλαστό τιμολόγιο.
Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών, ενός 23χρονου, ο οποίος είναι ο κάτοχος του λογαριασμού, στον οποίο μεταφέρθηκε το χρηματικό ποσό του παθόντα και ενός 34χρονου ο οποίος πραγματοποίησε από μηχάνημα ΑΤΜ τράπεζας ανάληψη του ποσού.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος