Εκδήλωση στη Φλώρινα με τίτλο: «Πάρε τη λέξη μου, δώσ’ μου το χέρι σου»

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης με τίτλο «Πάρε τη λέξη μου, δώσ’ μου το χέρι σου» διοργανώνει το Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα την Τρίτη -31 Μαρτίου 2026- στις 18:30 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο Άννα Σπύρτου της ΣΚΑΕΠ (Φλώρινα, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας).

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των μαθημάτων Λογοτεχνίας και Δημιουργικής Γραφής (διδάσκοντες: Τριαντάφυλλος Η. Κωτόπουλος, Καθηγητής Δημιουργικής Γραφής και Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Π.Δ.Μ. και Άννα Π. Βακάλη, Ε.Δι.Π. Δημιουργικής Γραφής).

Φοιτήτριες, φοιτητές και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν ποιήματα της επιλογής τους, συμβάλλοντας σε μια συλλογική εμπειρία ανάγνωσης και ακρόασης. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, η ποίηση αναδεικνύεται ως μια ζωντανή πρακτική λόγου, που υπερβαίνει τα στενά όρια της διδασκαλίας και ενεργοποιεί τον διάλογο, τη δημιουργικότητα και τη συμμετοχή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος