Δ. Μακεδονία: Συμμετοχή της Σχολής Γεωπονίας στην αξιοποιήση πορτοκαλιού για παραγωγή ζωοτροφών

Κυκλοφόρησε το βίντεο όπου παρουσιάζεται η αξιοποίηση υποπροϊόντων της βιομηχανίας παραγωγής χυμών (πορτοκάλι) για την παραγωγή βελτιωμένων συστατικών ζωοτροφών για μικρά μηρυκαστικά (πρόβατα) στο οποίο συμμετέχει και η Σχολή Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα. Η μελέτη πραγματοποιείται στην Ελλάδα και παρουσιάζεται η μετατροπή της πρώτης ύλης (φλούδες πορτοκάλι) σε ζωοτροφή, η ενσωμάτωση της στο σιτηρέσιο, η μέτρηση της γαλακτοπαραγωγής και τέλος η παρασκευή γιαουρτιών και ο έλεγχος των ποιοτικών χαρακτηριστικών τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος