Δυτική Μακεδονία : “Διασυνοριακός Διάλογος Πολιτών για την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία”

Εκδήλωση με τίτλο “Διασυνοριακός Διάλογος Πολιτών για την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία. Οι γείτονες συνομιλούν για το Περιβάλλον, τη Κλιματική Αλλαγή και την Περιφερειακή Ανάπτυξη”, διοργανώνει το Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Δυτική Μακεδονία” του ΕΣΠΑ 2014-2020, σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου και το Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των δράσεων Διαλόγου για το Μέλλον της Ευρώπης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 στις 17:00 στις Περιφέρειες Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα σημεία όπου θα αναπτυχθεί ο διάλογος με φυσική παρουσία των πολιτών είναι το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης στη Φλώρινα, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου, η Αίθουσα Κωνσταντίνος Καραμανλής στο κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας στη ΖΕΠ Κοζάνης και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη (Αμερικανική Γεωργική Σχολή – Perrotis College).
Στο Διάλογο συμμετέχουν παράλληλα, πολίτες από τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας και συγκεκριμένα από τον Δήμο του Βαλάντοβο και από τον Δήμο των Σκοπίων (Youth Alliance – Krusevo και House of Europe Skopje).
Η εκδήλωση θα είναι υβριδική και προκειμένου να διασφαλιστεί η θέση και η συμμετοχή σας, παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον σας στον εξής σύνδεσμο: https://forms.gle/9ppgrDCrgFfMqKbC8

Η εκδήλωση υπάρχει και ως event στο Facebook.

Επισημαίνεται πως καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα τηρηθούν αυστηρά οι κανόνες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, λόγω COVID-19.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη και υπό την Αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών (Committee of the Regions) και του Ιδρύματος Bertelsmann Stiftung.

Μπορείς να επιλέξεις και εσύ να συμμετάσχεις, ως πολίτης που θέλει να λάβει το λόγο και να συμμετέχει ενεργά σε μια σπουδαία στιγμή, διαμορφώνοντας με τη φωνή σου το Μέλλον της Ευρώπης. Στο Διάλογο θα συμμετέχουν Έλληνες Ευρωβουλευτές, στελέχη της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και στελέχη της Επιτροπής των Περιφερειών. Το συντονισμό των Σημείων Διαλόγου θα έχουν έγκριτοι δημοσιογράφοι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ