Δυτική Μακεδονία: 55.039 έλεγχοι με 182 παραβάσεις σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό και την αποφυγή διασποράς αυτού στη κοινότητα, από τις αστυνομικές διευθύνσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας.

Όπως ανέφερε η εκπρόσωπος τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, Αστυνόμος Β΄ Μαρία Παντελή, “από τις 30 Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 55.039 έλεγχοι από τους οποίους διαπιστώθηκαν 182 παραβάσεις τόσο για μη χρήση μάσκας όσο και για μη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων από καταστήματα εστίασης και κατά τη είσοδο στη χώρα”.
Επισήμανε δε ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα καθώς τα μέτρα έλαβαν παράταση μέχρι τις 23 Ιανουαρίου.
Όσον αφορά στις καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στην περιοχή και στον παγετό που επικρατεί σήμερα, τόνισε ότι η κίνηση των οχημάτων στο Οδικό δίκτυο της Π.Ε. Φλώρινας και Καστοριάς γίνεται αποκλειστικά με τη χρήση χειμερινών ελαστικών, ενώ στις Π.Ε. Κοζάνης και Γρεβενών διεξάγεται κανονικά.
“Από σήμερα – τόνισε – έγινε και άρση της προσωρινής απαγόρευσης κυκλοφορίας βαρέων τύπου οχημάτων άνω των 12 τόνων στην Ε.Ο. Φλώρινας -Συνοριακός Σταθμός Κρυσταλλοπηγής, όπως αντίστοιχα έγινε άρση της προσωρινής απαγόρευσης κυκλοφορίας στο Ε.Ο. Άνω Υδρούσας – Νυμφαίου”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος