Δυτ. Μακεδονία: Κλιμακώνουν τον αγώνας τους στο μπλόκο Φιλώτα Αμυνταίου – Στο πλευρό τους και οι οδηγοί ταξί

Με δίωρο κλείσιμο του οδικού δικτύου Φλώρινας-Κοζάνης μέσω Φιλώτα στις 2 το μεσημέρι με 4 το απόγευμα, κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους σήμερα Δευτέρα -29 Δεκεμβρίου- αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι στο μπλόκο του κόμβου του Φιλώτα Αμυνταίου Φλώρινας. Την ίδια ώρα, θα παρευρεθεί και ο σύλλογος «Μακεδονία» των ταξί Αμυνταίου με τα οχήματά τους, δείχνοντας και έμπρακτα την αλληλεγγύη τους.

Την Τρίτη 30/12 στις 11:00 θα κάνουν συμβολική πορεία με τρακτέρ στο κέντρο της Πτολεμαΐδας και θα γνωστοποιήσουμε τα δίκαια αιτήματά μας.

Την Τετάρτη, Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 17:00 θα γίνει γλέντι στο μπλόκο, το οποίο διοργανώνουν ως συμπαράσταση τα εργατικά και συνταξιουχικά σωματεία της περιοχής (ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ,ΣΕΕΕΝ, ιδιωτικών υπαλλήλων Πτολεμαΐδας, ΟΓΕ και Σύλλογος Α.μ.ε. Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης ΠΔΜ).

Σημειώνουν τέλος πως: «Την ώρα που η Κυβέρνηση προσπαθεί με τους πιο χυδαίους τρόπους να πετύχει τον κοινωνικό αυτοματισμό, εμείς δείχνουμε στην πράξη, ότι η προσπάθειά της θα πεταχτεί στα σκουπίδια. Τα αιτήματά μας αφορούν ολόκληρο τον λαό. Διεκδικούμε μαζί αξιοπρεπές εισόδημα, προστασία της παραγωγής μας και φθηνά, ποιοτικά τρόφιμα για όλο τον λαό».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος