Διάλεξη του καλλιτέχνη Μιχάλη Μαδένη στη Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας

Διάλεξη στους προπτυχιακούς καλλιτέχνες του Τρίτου εργαστηρίου ζωγραφικής – Τμήμα εικαστικών και εφαρμοσμένων τεχνών, στη Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας, που υπάγεται στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας θα δώσει ο καταξιωμένος ζωγράφος και συνεργάτης της Μιχάλης Μαδένης, την Τρίτη, 2 Μαρτίου, στις 11.00 π.μ..

Προσκεκλημένος του Τρίτου Εργαστηρίου, ο Μιχάλης Μαδένης θα παρουσιάσει στους φοιτητές όλη την πορεία της ζωγραφικής του.

Η διάλεξη θα μεταδοθεί και διαδικτυακά. Το φιλότεχνο κοινό που επιθυμεί να την παρακολουθήσει θα πρέπει να μεταβεί στον σύνδεσμο https://zoom.us/my/uowm.eetf3 , Meeting ID : 680-447-7017.

(Το Meeting ID χρειάζεται κατά κύριο λόγο στις κινητές συσκευές όταν συνδέονται μέσω του οικείου Application) Τη διάλεξη συντονίζει ο Χάρης Κοντοσφύρης, εικαστικός, αναπληρωτής καθηγητής στη Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας.

Διάλεξη του καλλιτέχνη Μιχάλη Μαδένη στη Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας
X cm

Ο ίδιος σημειώνει για τον Μιχάλη Μαδένη:

«Ο Μιχάλης Μαδένης εκπροσωπεί τον ζωγράφο που αντιμετωπίζει το σώμα ως τόπο βιωμάτων και πολλαπλών ταυτοτήτων με πολύπλοκα νοήματα.

Ζωγραφίζει συστηματικά το υλικό υπόβαθρο του υποκειμένου.

Από τα τοπία και τις αυτοπροσωπογραφίες μέχρι τις εξπρεσιονιστικές ζωγραφικές αποσυμφορήσεις παραμένει ένας ζωγράφος μορφοπλασμένων υλών χρώματος που αναγκάζει τον θεατή να δει εκεί που η όραση σταματά».

Η Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας φιλοξενεί κάθε Τρίτη έναν καταξιωμένο ζωγράφο ο οποίος μιλά για το έργο του στους φοιτητές.

Η Evripides Art Gallery προσκαλεί το κοινό της να παρακολουθήσει την διάλεξη που θα δώσει την Τρίτη 2 Μαρτίου ώρα 11.00 ο συνεργάτης της Μιχάλης Μαδένης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος