Δ. Μακεδονία: 2.747 έλεγχοι – Βεβαιώθηκαν πέντε παραβάσεις για μη χρήση μάσκας

Χθες πραγματοποιήθηκαν 2.747 έλεγχοι από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας απο τις οποίες βεβαιώθηκαν πέντε παραβάσεις για μη χρήσης μάσκας και επιβλήθηκαν τα απαιτούμενα πρόστιμα.
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας Δημήτρης Στιούκης “οι έλεγχοι συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στο πλαίσιο τήρησης των μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοιού.

Κατά τον μήνα Ιούλιο βεβαιώθηκαν 17 παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για εξυπηρέτηση καθήμενων σε εσωτερικό χώρο ενώ δεν προβλεπόταν, για εξυπηρέτηση ορθίων σε εξωτερικό χώρο και για μη αναγραφή εξυπηρέτησης ατόμων στο εσωτερικό του καταστήματος”.

Επεσήμανε δε ότι οι έλεγχοι τις επόμενες μέρες θα εντατικοποιθούν ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και τη συνέχιση των εντατικών ελέγχων για τη τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και το μήνα Αύγουστο που η κίνηση αυξάνεται στους οδικούς άξονες λόγω και των αδειών κατά τον μήνα αυτό.

“Θα πρέπει να τηρούμε τον κώδικα και να προσέχουμε την οδική μας συμπεριφορά” υπογραμμισε τέλος ο κ. Στιούκης σημειώνοντας πως “θα πρέπει οι οδηγοί να δείχνουν υπομονή με την αύξηση της κίνησης για να αποφύγουν το ενδεχόμενο δημιουργίας ατυχήματος έτσι ώστε όλοι να φτάσουμε με ασφάλεια στον προορισμό μας”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος