Δ. Κουτσούμπας: “Το ΚΚΕ μπροστά, μαζί με το λαό, στα προβλήματα από την απολιγνιτοποίηση”

Με κατάθεση στεφάνου στο μνημείο που βρίσκεται στον ομαδικό τάφο μαχητών και μαχητριών του ΔΣΕ που έπεσαν στη Μάχη της Φλώρινας, ξεκίνησε την επίσκεψή του στη Φλώρινα, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας επισκέφτηκε το Δημαρχείο όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη. «Ο Δήμαρχος μαας εξέθεσε τα προβλήματα του Δήμου, τα οποία είναι αρκετά, και εκφράσαμε τις θέσεις του κόμματός μας» δήλωσε ο ΓΓ του ΚΚΕ μετά τη συνάντηση και πρόσθεσε:
«Απ’ τη μεριά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να προωθήσουμε τα ζητήματα και μέσα στη Βουλή, αλλά και σε όλους τους αρμόδιους, έτσι ώστε να επιλυθούν χρόνια προβλήματα, όπως για παράδειγμα τα ζητήματα με το οδικό δίκτυο της περιοχής ή προβλήματα με τη στελέχωση στις δομές υγείας, αλλά και άλλα προβλήματα που απασχολούν το λαό».


Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ Κουτσούμπας, στα ζητήματα που αφορούν την ΔΕΗ και την απολιγνιτοποίηση. Μίλησε για απαξίωση της ΔΕΗ, που οδηγείται σε νέα ιδιωτικοποίηση, τονίζοντας πως η απολιγνιτοποίηση θα οδηγήσει σε νέα, μεγάλα προβλήματα το λαό της περιοχής, αλλά και το λαό όλης της χώρας: «Σε αυτόν τον αγώνα το ΚΚΕ θα είναι μπροστά, μαζί με τους εργαζόμενους, μαζί με το λαό της Φλώρινας, της Δυτικής Μακεδονίας και όλης της Ελλάδας» .

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη συνέχεια παρευρέθηκε στα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΤΟ Φλώρινας ΚΚΕ και την Κυριακή στις 11 το πρωί θα μιλήσει στα εγκαίνια του μουσείου ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΔΣΕ στην Καλλιθέα Πρεσπών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ