Δ.Ε.Ε.Π. Φλώρινας: Μέτρα στήριξης των μεσαίων εισοδημάτων

Η στήριξη των µεσαίων εισοδηµάτων και η άρση των κοινωνικών ανισοτήτων είναι το θέμα στο οποίο αναφέρεται με ανακοίνωση της η ΝΟΔΕ Φλώρινας της Ν.Δ., σημειώνοντας πώς, όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αποτελούν στρατηγικές επιλογές της κυβέρνησης για τη στήριξη της μεσαίας τάξης, που σήκωσε υπέρμετρο βάρος, µε μόνιµα µέτρα φοροελαφρύνσεων.

Σημειώνει ακόμα ” Τα µέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός αποτελούν προεκλογική δέσµευση της Ν∆. Με τα µέτρα αυτά ενισχύονται εργαζόµενοι και επιχειρήσεις ιδίως οι µικρές, δίνεται ανάσα στην αγορά, σηµαντική ενίσχυση στη µεσαία τάξη και στις επιχειρήσεις. Έρχονται να προστεθούν σε σηµαντικές φοροελαφρύνσεις που έγιναν πριν την πανδηµία και στα µέτρα στήριξης κατά την διάρκεια της εδώ και ένα χρόνο, που κράτησαν όρθια την κοινωνία και την οικονοµία “.

Υπογραμμίζει τέλος ότι “τα µέτρα που ανακοινώθηκαν αυξάνουν τη ρευστότητα στην αγορά, προσελκύουν επενδύσεις και βελτιώνουν το έδαφος για δυναµική επανεκκίνηση της οικονοµίας και ισχυρή ανάπτυξη. Είναι µοχλός που δίνει ώθηση στην οικονοµία µετά το τέλος της κρίσης που δηµιούργησε η πανδηµία”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος