Άργος Ορεστικό: Συμμετοχή του Δήμου στη «Μουσική Άνοιξη 2024»

Στην καλλιτεχνική συνάντηση Μουσικών Σχολείων «Μουσική Άνοιξη: Δοξάτος, Μουσικά Σύνολα στα Αρχοντικά της Καστοριάς» που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 21 Απριλίου στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς συμμετέχει ο Δήμος Άργους Ορεστικού.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου, τα Μουσικά Σχολεία θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα δικά τους Μουσικά Σύνολα σε ελεύθερη επιλογή ρεπερτορίου, να διδαχθούν από έμπειρους μουσικούς μέσω σεμιναριακών μαθημάτων (workshops και masterclasses ατομικών οργάνων) και να έρθουν σε επαφή με άλλα Μουσικά Σχολεία της επικράτειας.

Μια από τις εκδηλώσεις της Παρασκευής 19 Απριλίου είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Εθνικής Αντίστασης στις 17:30 και περιλαμβάνει συναυλία των Μουσικών Συνόλων του 6ο Γυμνάσιο Ευόσμου, του Μουσικού Σχολείου Βέροιας, του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας, του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης και του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας.

Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές, σημειώνεται ότι, η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου. Για τον λόγο αυτό θα υπάρξει νέα ανακοίνωση το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται το απόγευμα της Κυριακής 21 Απριλίου στις 19:00 με την τελική Συναυλία Μουσικών Συνόλων του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος