Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας: “Ομαλά διεξάγονται οι Πανελλαδικές Εξετάσεις”

Για την ομαλή έναρξη των εξετάσεων στα εξεταστικά κέντρα που λειτουργούν στην Π.Ε Φλώρινας, στα οποία προστέθηκε φέτος το ΕΠΑΛ Αμυνταίου, για τους υποψήφιους και υποψήφιες που φοίτησαν στην αντίστοιχη Σχολική Μονάδα, ενημερώθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, Ιωάννης Κιοσές, από την διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, Ευγενία Μαρνέρη.

Σε δήλωσή του ο κ. Κιοσές, τόνισε: «Οφείλω να συγχαρώ την κ. Ευγενία Μαρνέρη για τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας και οργάνωσης των εξεταστικών κέντρων της Π.Ε. Φλώρινας, στο πλαίσιο της έναρξης των Πανελληνίων εισαγωγικών εξετάσεων για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ τους διευθυντές και τις διευθύντριες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τους καθηγητές και γενικότερα την εκπαιδευτική κοινότητα της Φλώρινας που βρίσκεται στο πλευρό των εξεταζόμενων υποψηφίων”.

Συμπλήρωσε τέλος: “Είμαι απόλυτα πεπεισμένος, ότι παρά τις ειδικές υγειονομικές συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιούνται και οι φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί ομαλά».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος