Αμύνταιο: Τα προβλήματα της απολιγνιτοποίησης επί τάπητος σε συναντήσεις του δημάρχου με αρμόδιους

Όλα τα μείζονα ζητήματα που δημιούργησε η απολιγνιτοποίηση στον δήμο Αμυνταίου ανέφερε, κατά την διάρκεια συνάντησής του με τον διοικητή της Ειδικής Υπηρεσίας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Πελοπίδα Καλλίρη και την διευθύνουσα σύμβουλο της ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΕ Δέσποινα Γκαράνη, ο δήμαρχος Αμυνταίου, Ιωάννης Λιάσης.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Αμυνταίου “είχα την ευκαιρία να εκθέσω τα προβλήματα τονίζοντας πως η αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα το οποίο πρέπει πάση θυσία να κερδηθεί, έτσι ώστε ο Δήμος μας να έρθει στο επίκεντρο των εξελίξεων, αξιοποιώντας τον διττό στόχο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ταυτόχρονο ενεργειακό και ψηφιακό μετασχηματισμό”.

Ο κ. Καλλίρης και η κ. Γκαράνη, από την μεριά τους, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου, “αναφέρθηκαν στους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε η πορεία προς την πράσινη οικονομία και την κλιματική ουδετερότητα να αποδειχθεί ευκαιρία, μέσα από στρατηγικές δυνατότητες, στοχευμένες δράσεις και χρηματοδοτήσεις που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία, αξιοποιώντας το υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό, διατηρώντας αλλά και ενισχύοντας τον κοινωνικό ιστό”.

Αμύνταιο: Τα προβλήματα της απολιγνιτοποίησης επί τάπητος σε συναντήσεις του δημάρχου με αρμόδιους

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος