Αμύνταιο – Τ. Γεώργου: “Άμεσα και αποτελεσματικά να βοηθηθεί η πολύτεκνη οικογένεια από τον Φανό”

Να βοηθήσει άμεσα και αποτελεσματικά την πολύτεκνη οικογένεια από τον Φανό Αμυνταίου που έμεινε χωρίς σπίτι λόγω φωτιάς που ξέσπασε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ζητά με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Αμυνταίου, Άνθιμο Μπιτάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Τρύφων Γεώργου.

Όπως αναφέρει, “οι άνθρωποι αυτοί χρειάζονται την βοήθεια μας και ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι να βρίσκεται κοντά στον πολίτη που δοκιμάζεται.
Επειδή θεωρώ ότι σε αυτή την περίπτωση πρέπει να δείξουμε ότι το ανθρώπινο πρόσωπο του Δήμου Αμυνταίου και να περάσουμε το μήνυμα ότι κανείς συμπολίτης μας που δοκιμάζεται δεν είναι μόνος, προτείνω να αναλάβετε πρωτοβουλία για ουσιαστική και άμεση βοήθεια. Το σπίτι πρέπει να ξαναχτιστεί και το νοικοκυριό της πολύτεκνης οικογένειας να ξαναστηθεί! Ο Δήμος Αμυνταίου πρέπει να βοηθήσει με χρήματα και υλικά, ούτως ώστε να αποκατασταθεί το σπίτι και το νοικοκυριό των συνδημοτών μας. Στην προσπάθεια πρέπει να κληθούν για να συνδράμουν και όλοι οι αιρετοί του Δήμου Αμυνταίου (Δήμαρχος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι) έτσι ώστε να δείξουμε πνεύμα ομοψυχίας και συνεργασίας απέναντι στις δύσκολες καταστάσεις”.

Ο κ. Γεώργου προτείνει “όσοι αιρετοί λαμβάνουν αντιμισθία να δωρίσουν για τον σκοπό αυτό την μισή αντιμισθία ενός μήνα, ενώ οι υπόλοιποι μπορούν να συμβάλουν με ποσό της επιλογής τους”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος