Την πιστοποίηση καταλληλότητας λειτουργίας των παιδικών χαρών του Δήμου Αμυνταίου ενέκρινε ομόφωνα η Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών Π.Ε. Φλώρινας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου.
Οι παιδικές χαρές της πλατείας αγοράς, στο Πνευματικό κέντρο και στην Ανάληψη των εργατικών κατοικιών στο Αμύνταιο, στην πλατεία ομονοίας και πάρκο Αγίας Παρασκευής στον Φιλώτα και στην Κοινότητα Αγίου Παντελεήμονα, λειτουργούν πλέον κανονικά.
Η διαδικασία περιλάμβανε έλεγχο των τεχνικών στοιχείων, των έργων υποδομής και των πιστοποιητικών συμμόρφωσης, διασφαλίζοντας ότι οι χώροι πληρούν τα προβλεπόμενα πρότυπα ασφαλείας.
Σημειώνει ακόμα πως “Αναμένουμε πολύ σύντομα να πιστοποιηθούν και οι υπόλοιπες παιδικές χαρές του Δήμου, καθώς όλες οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς Δήμου έχουν ολοκληρωθεί από καιρό”.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος