Τους αντιδημάρχους του Δήμου Αμυνταίου για τη χρονική περίοδο 10-01-2022 έως και την 09-01-2023 όρισε ο Δήμαρχος Άνθιμος Μπιτάκης και τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:
– Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Διοικητικών & Κοινωνικών Υπηρεσιών Μπερμπερίδης Πέτρος, τη συνεργασία µε τους προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου Αμυνταίου, Κιοσές Παναγιώτης, για την καταγραφή και επίλυση των τοπικών προβλημάτων
-Αντιδήμαρχος εποπτείας των υπηρεσιών και του προσωπικού της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Καθαριότητας και Πρασίνου, Πέγιου Ιωάννης.
-Την εποπτεία των υπηρεσιών και του προσωπικού Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού, καθώς και στο Αυτοτελές Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων και τουριστικής Προβολής, Γυρίκη Ελένη.
-Αντιδήμαρχος εποπτείας των υπηρεσιών και του προσωπικού της Κοινωνικής Προστασίας Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων και του Εθελοντισμού Καραούλη – Μπράχου Αφροδίτη, την εποπτεία επίβλεψη, κατεύθυνση, έλεγχο του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, καθ΄ ύλην.
-Τη συνεργασία µε τους προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου Αμυνταίου, για την καταγραφή και επίλυση των τοπικών προβλημάτων τους, Σαργιαννίδης Παύλος.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος