Αμύνταιο: Έκκληση για την τήρηση των κανόνων καθαριότητας

Έκκληση για την τήρηση των κανόνων καθαριότητας για μια πιο ανθρώπινη πόλη απευθύνει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Αμυνταίου, υπενθυμίζοντας στους πολίτες πως σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία απαγορεύεται η ανεξέλεγκτη ρίψη μπαζών και λοιπών οικοδομικών υλικών σε κοινόχρηστους χώρους.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου, οι κάτοικοι οι οποίοι έχουν υλικά κατεδαφίσεων – καθαιρέσεων (μπάζα), σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία θα πρέπει υποχρεωτικά να απευθυνθούν σε πιστοποιημένη ιδιωτική εταιρία διαχείρισης – ανακύκλωσης απορριμμάτων αναλαμβάνοντας και το σχετικό κόστος.

Αμύνταιο: Έκκληση για την τήρηση των κανόνων καθαριότητας

Για τα λοιπά ογκώδη αντικείμενα, σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει προηγουμένως να συνεννοηθούν με την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Αμυνταίου (τηλ. 2386023026) ή τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Τζήγα Θωμά (κιν. 6977745872) και ακολούθως να συμμορφωθούν με τις οδηγίες που θα τους δοθούν, έτσι ώστε να γίνει η αποκομιδή τους από τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου.

Τέλος, τονίζεται πως σε συνέχεια των επιστολών που στάλθηκαν προ μηνός στους ιδιοκτήτες καταστημάτων, υπενθυμίζεται σε όλους του συνδημότες η  υποχρέωση της μη κάλυψης των πεζοδρομίων με τραπεζοκαθίσματα, σόμπες εξωτερικού χώρου (μανιτάρια), κιβώτια άδειων μπουκαλιών, σκουπιδιών κλπ., έτσι ώστε να γίνεται ανεμπόδιστα η κυκλοφορία των πεζών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος