Αμύνταιο: Δράσεις ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού

Ο Σύλλογος καρκινοπαθών Αμυνταίου και Περιχώρων «Μαζί για τη Ζωή» και η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου, με αφορμή τον εορτασμό του Οκτώβρη ως Μήνα Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, σε συνεργασία με το 3ο Εικαστικό Εργαστήρι Ζωγραφικής της Σχολής Καλών Τεχνών του Π.Δ.Μ., τον Δήμο Αμυνταίου, τη ΔΗΚΕΑ και τις Μαίες του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου πραγματοποιούν τις κάτωθι δράσεις:

Δευτέρα 21 – 10 – 2019

10:00 – 12:00 Τα μέλη, οι φίλοι, οι εθελοντές του συλλόγου Καρκινοπαθών Αμυνταίου σε συνεργασία με τις Μαίες του Κέντρου Υγείας διανέμουν ενημερωτικό υλικό σε κεντρικό σημείο της πόλης του Αμυνταίου (επί της οδού Γρ. Νικολαΐδη), στα εμπορικά καταστήματα, τις δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες για τη διαδικασία της αυτοεξέτασης στήθους ενώ συμβολικά μοιράζονται ροζ κορδελάκια.

Τετάρτη 23 – 10 – 2019

19:00 Συμβολικός φωτισμός σε ροζ απόχρωση του παλαιού Πρώτου Δημοτικού σχολείου Αμύνταιου.

19:30 Εγκαίνια εικαστικής έκθεσης «Δεσμοί Στήθους», η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου (πάνω από το ΚΑΠΗ Αμυνταίου). Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Βίκυ Βασιλείου, Αθανάσιος Μπαμπάνης, Παναγιώτα Φιλημέγκα. Αλληλεπιδραστής: Χάρης Κοντοσφύρης
Αμύνταιο: Δράσεις ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Νοεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την επισκεφτούν κατόπιν συνεννόησης (Τηλ. 6987912249).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος