Να συμπεριληφθούν στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης του Περιφερειακού συμβουλίου Ιονίων Νήσων, πέντε επερωτήσεις και δύο θέματα και ένα ψήφισμα, ζητούν από την Περιφερειακή Αρχή, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιονίων Νήσων, Θ. Γουλής και Γ. Κορφιάτης.
Οι επερωτήσεις αφορούν την πορεία αποκατάστασης του δρόμου προς Μύρτο Κεφαλονιάς, τη μεγάλη καθυστέρηση στην τοποθέτηση της Γέφυρας στον Χάρακα Κεφαλονιάς, τη μη ολοκλήρωση της αποκατάστασης του ρέματος στην είσοδο της Κασσιώπης Κέρκυρας, την υποβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Μεγανησίου από 4θέσιο σε 3θέσιο και την κατάσταση που επικρατεί στο δίκτυο ηλεκτρισμού στις εθνικές και επαρχιακές οδούς της Κέρκυρας.
Επίσης, σαν θέματα στην ημερήσια διάταξη, η Λαϊκή Συσπείρωση, ζητά να συζητηθούν η τοποθέτηση του Περιφερειακού Συμβουλίου, για την κατάργηση της πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης και των τμημάτων ένταξης από το Υπουργείο Παιδείας και παράλληλα, το σώμα να εκφράσει την αντίθεση του στην τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση με την οποία ανοίγει ο δρόμος για τη χρηματοδότηση των μονάδων Δημόσιας Υγείας από τους Δήμους και τις περιφέρειες. Τέλος, να συζητηθεί ψήφισμα για την απόλυση 2 εργαζομένων από το κηροπλαστείο της Μητρόπολης Κέρκυρας
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος