Διαφημιστική καμπάνια για την Ερεσό από τον φορέα Ανάπτυξης και Προβολής

Η διαφημιστική καμπάνια με τίτλο «ERESOS, As Unique as You» μας προσκαλεί στην Ερεσό για να ανακαλύψουμε τις ομορφιές της, να γνωρίσουμε τους φιλόξενους ανθρώπους της, να μάθουμε τη σημαντική ιστορία της και να απολαύσουμε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Διαφημιστική καμπάνια για την Ερεσό από τον φορέα Ανάπτυξης και Προβολής

Η διαδικτυακή καμπάνια ξεκίνησε τον Μάιο και πραγματοποιείται από το Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού. Απευθύνεται σε βασικές αγορές του εξωτερικού που συνδέονται αεροπορικώς με τη Λέσβο, καθώς και στην Ελλάδα. Διεξάγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram και YouTube), με σκοπό την προβολή και την ανάδειξη της Ερεσού αλλά και της Λέσβου γενικότερα.

Για τον σκοπό αυτό, δημιουργήθηκε μια σειρά από βίντεο που εστιάζουν στην ολοκληρωμένη προβολή του τόπου και αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά, τον πολιτισμό, την ιστορία και τους ανθρώπους της Ερεσού, που συνδυαστικά συμβάλουν σε μια μοναδική εμπειρία διακοπών για τον ταξιδιώτη.

Διαφημιστική καμπάνια για την Ερεσό από τον φορέα Ανάπτυξης και Προβολής

Άλλωστε το σλόγκαν της καμπάνιας “Eresos, as unique as you” μιλάει για τη μοναδικότητα του τόπου και της εμπειρίας του ταξιδιώτη, αλλά και για τη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου, ντόπιου ή επισκέπτη. Στην Ερεσό όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και όλοι είναι ελεύθεροι να ζήσουν τη δική τους εμπειρία διακοπών όπως την ονειρεύονται. Αυτό είναι το μήνυμα της καμπάνιας: η Ερεσός είναι ένα μέρος ξεχωριστό, μοναδικό και όμορφο, όπως και ο κάθε άνθρωπος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος