Τρία κρούσματα covid «έδωσαν» τα rapid tests στο Κολυμβάρι του Δήμου Πλατανιά

Τρία κρούσματα covid -σε σύνολο 196 δειγμάτων- διαπιστώθηκαν κατά τη διενέργεια των δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Πέμπτης, στο Σταυροδρόμι, της ΔΕ Κολυμβαρίου του Δήμου Πλατανιά.

Τρία κρούσματα covid «έδωσαν» τα  rapid tests  στο Κολυμβάρι του  Δήμου Πλατανιά

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, δήλωσε ότι “ο Δήμος πραγματοποίησε rapid test σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες σε μια προσπάθεια πρόληψης της εξάπλωσης του ιού, προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του στην Κοινότητα”.

Τρία κρούσματα covid «έδωσαν» τα  rapid tests  στο Κολυμβάρι του  Δήμου Πλατανιά

Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Μαραγκουδάκη Χρυσάνθη, μετά το πέρας των ελέγχων, ανέφερε ότι “ο Δήμος Πλατανιά θα εξακολουθήσει να αναλαμβάνει κάθε απαραίτητη πρωτοβουλία για την ασφάλεια των πολιτών. Πρέπει όμως όλοι μας να δείχνουμε μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα , να τηρούμε αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα προστασίας, ώστε σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα”.

Η διενέργεια των τεστ θα συνεχιστεί αύριο Παρασκευή 16 Απριλίου , στις παρακάτω περιοχές του Δήμου:

• Ώρα 9:00π.μ. έως τις 11:00π.μ., στον οικισμό Μοθιανών ( στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Σχολείου) της Κοινότητας Γλώσσας της ΔΕ Κολυμβαρίου, του Δήμου Πλατανιά.
• Ώρα 11:30π.μ. έως τις 13:30μ.μ., στην Κοινότητα Χρυσαυγής ( στην αίθουσα του πρώην Κοιν/κου Γραφείου) της ΔΕ Βουκολιών , του Δήμου Πλατανιά.
Οι προσερχόμενοι, θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τους, στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος