Τις ασημένιες πρωταθλήτριες Ευρώπης στο πόλο νεανίδων συνεχάρη η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης

Η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, Μαρία Λιονή, υποδέχτηκε σήμερα τις δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνης, Μαρία Καραγιάννη και Κάτια Κυριακάκη, οι οποίες αναδείχθηκαν ασημένιες πρωταθλήτριες Ευρώπης στο πρωτάθλημα Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στην Κροατία τον περασμένο Αύγουστο.

Μετά από πρόσκληση της Αντιπεριφερειάρχη, οι δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου και της Εθνικής Ομάδας, συνοδευόμενες από τις οικογένειές τους και τον Πρόεδρο του ΝΟΡ, Ανδρέα Τζαγκαράκη μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους από τη συμμετοχή τους στην ευρωπαϊκή διοργάνωση και αναφέρθηκαν στο υψηλό επίπεδο δουλειάς, που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στο Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης μετέφερε τα συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, ο οποίος στη συγχαρητήρια επιστολή του προς τις δύο αθλήτριες αναφέρει τα εξής:

«Η σπουδαία αθλητική διαδρομή σας μας κάνει όλους υπερήφανους. Από τα μαθητικά σας χρόνια καταφέρετε να διακριθείτε στο χώρο του υγρού στίβου κατακτώντας μέχρι σήμερα σπουδαίες νίκες. Μέσα από τα χρώματα του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου γράφετε τη δική σας ιστορία, εκπροσωπώντας την Κρήτη στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το τελευταίο διάστημα ως μέλη της Εθνικής Ομάδας Πόλο Νεανίδων σηκώσατε την Ελλάδα ψηλότερα. Με την κατάκτηση του Ασημένιου Μεταλλίου στην Κροατία θέσατε ισχυρά τα θεμέλια για μια λαμπρή πορεία τα επόμενα χρόνια. Ως Περιφέρεια Κρήτης, σας συγχαίρουμε και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία για τη συνεχεία. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους προπονητές σας, αλλά και στις οικογένειές σας για τη συμπαράσταση και τη στήριξη, που σας παρέχουν».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος