Τελετή Αδελφοποίησης του Δήμου Καντάνου – Σελίνου με την Κοινότητα Κατωκοπιάς Κύπρου.

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα Καντάνου, στο αμφιθέατρο Μελίνα Μερκούρη, η ολοκλήρωση της διαδικασίας της Αδελφοποίησης του Δήμου Καντάνου-Σελίνου με την Κοινότητα Κατωκοπιάς Κύπρου.
Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο μέρος της Τελετής Αδελφοποίησης είχε γίνει τον Νοέμβριο του έτους 2013 στην Κατωκοπιά Κύπρου, με την υπογραφή του σχετικού συμφώνου επί Δημαρχίας Γεωργίου Δερμιτζάκη.
Τελετή Αδελφοποίησης του Δήμου Καντάνου – Σελίνου με την Κοινότητα Κατωκοπιάς Κύπρου.Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιος, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης πατήρ Αγαθάγγελος, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Σελίνου πατήρ Παναγιώτης Ανδρουλάκης με τους ιερείς του Δήμου μας, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νικόλαος Καλογερής, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών της Κύπρου κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κατωκοπιάς Κύπρου κ. Νικόλαος Κωνσταντίνου, ο Επίτιμος Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Δόξας Κατωκοπιάς κ. Φώτος Γιάννακας, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Σοφία Μαλανδράκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πλατανιά κ. Γεώργιος Καλαϊτζάκης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Ν. Χανίων κ. Ιωάννης Χατζηϊωάννου.
Τελετή Αδελφοποίησης του Δήμου Καντάνου – Σελίνου με την Κοινότητα Κατωκοπιάς Κύπρου.Ομιλίες πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμαρχο Καντάνου-Σελίνου κ. Αντώνιο Περράκη, τον Πρόεδρο Κατωκοπιάς Κύπρου κ. Νικόλαο Κωνσταντίνου, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καντάνου-Σελίνου κα Μαρία Μπιτσάκη, την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Εν – Δόξης» Κατωκοπιάς κα Λένια Χατζηχαραλάμπους – Πελεκάνου, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νικόλαος Καλογερής, ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Δόξας Κατωκοπιάς Κύπρου κ. Φώτος Γιάννακας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Ν. Χανίων κ. Ιωάννης Χατζηϊωάννου.
Ακολούθησαν οι υπογραφές των πρωτόκολλων συνεργασίας και η ανταλλαγή δώρων μεταξύ των αδελφοποιημένων Δήμου Καντάνου – Σελίνου και Κοινότητας Κατωκοπιάς Κύπρου.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ο κ. Φώτος Γιάννακας από τον Δήμο Καντάνου-Σελίνου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος