Συνάντηση Καλογερή με εκπροσώπους της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκο Καλογερή, επισκέφτηκε σήμερα, μετά τις πρόσφατες εκλογές της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων και τον καθορισμό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Ένωσης, κ. Μανόλης Γιαννούλης, συνοδευόμενος από Εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου, τον Αντιπρόεδρο, κο Εμμανουήλ Σταματάκη και τον Γραμματέα, κ. Κυριάκο Παπαδάκη.
Ο Αντιπεριφερειάρχης τους συνεχάρη για την πολύ τιμητική επανεκλογή τους από τα μέλη της Ένωσης, γεγονός που επιβραβεύει το έργο τους τα τελευταία χρόνια στην ανάπτυξη και αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος στα Χανιά και στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ξενοδόχοι μέλη της Ένωσης.

Στη συνέχεια ο κ. Καλογερής ενημέρωσε για τα έργα υποδομής που πραγματοποιούνται και σχεδιάζονται από την Περιφέρεια Κρήτης / Περιφερειακή Ενότητα Χανίων τα οποία στο σύνολό τους θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και των επισκεπτών.

Ακολούθησε αποτίμηση της τουριστικής σεζόν για το 2021, ενώ έγιναν εκτιμήσεις για την πορεία του τουρισμού για το έτος 2022.

Συζητήθηκαν τέλος ζητήματα δραστηριοτήτων προώθησης του τουριστικού προϊόντος για το νομό Χανίων και υποστήριξης της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων από την Περιφέρεια Κρήτης σε αυτό τον τομέα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος