Συγκέντρωση κατά της δίωξης σε βάρος οκτώ φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης

Παγκρήτια συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν την Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου στις 18:30 το απόγευμα στην Πλατείας της Δημοτικής Αγοράς φοιτητικοί σύλλογοι, κατά της δίωξης σε βάρος 8 σπουδαστών,  εκλεγμένων συνδικαλιστών στα Διοικητικά Συμβούλια Φοιτητικών Συλλόγων του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι συγκεκριμένοι  φοιτητές αντιμετωπίζουν και ποινικές διώξεις, μετά από τις μηνύσεις που έχουν υποβάλλει επίσης φοιτητές, μέλη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ.

Συγκέντρωση κατά της δίωξης σε βάρος οκτώ φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης

Καταγγέλλουν επίσης  ότι οι διώξεις αφορούν ένα «οργανωμένο σχέδιο στοχοποίησης εκλεγμένων συνδικαλιστών, και αφού τους επιτέθηκαν, τους κατέδωσαν σε ΕΔΕ και υπερψήφισαν σε όργανο διοίκησης στο ΗΜΜΥ την εκκίνηση πειθαρχικών και την διαγραφή συμφοιτητών τους από την σχολή. Είναι οι ίδιοι που δεν θα διστάσουν να στελεχώσουν το Πειθαρχικό Συμβούλιο, για να γίνουν καταδότες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των φοιτητικών συλλόγων

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος