Στη Γαύδο στο ακριτικό φυλάκιο ο Νίκος Χαρδαλιάς – Επίσκεψη και στο Ναυτικό νοσοκομείο

Με μία συμβολική επίσκεψη στο στρατιωτικό φυλάκιο της Γαύδου, που βρίσκεται δίπλα στον φάρο του ακριτικού νησιού, ξεκίνησε σήμερα την περιοδεία του σε στρατιωτικές μονάδες και δομές της Κρήτης, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς προσγειώθηκε στη Γαύδο λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας με στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου ΝΗ90 προερχόμενος από Καλαμάτα, πήγε στο φυλάκιο όπου μίλησε με τους στρατιώτες.

Όπως είπε, οι ένοπλες δυνάμεις σε κάθε σημείο της χώρας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό με υψηλό αίσθημα αφοσίωσης και ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας είναι να βρίσκεται κοντά τους.

Στη Γαύδο στο ακριτικό φυλάκιο ο Νίκος Χαρδαλιάς – Επίσκεψη και στο Ναυτικό νοσοκομείοΑκολούθησε επίσκεψη στο Μέγα εμβολιαστικό κέντρο στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης. Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε το σημαντικό ρόλο των Ενόπλων δυνάμεων και στον τομέα της πανδημίας. Όπως είπε, σήμερα Δευτέρα ανακοινώθηκε «ο διπλασιασμός των σημείων που διενεργούνται τα rapid test από τις Ένοπλες Δυνάμεις που είναι πάντα στο πλευρό της κοινωνίας με υψηλό αίσθημα καθήκοντος».

Στη Γαύδο στο ακριτικό φυλάκιο ο Νίκος Χαρδαλιάς – Επίσκεψη και στο Ναυτικό νοσοκομείοΟ κ. Χαρδαλιάς θα διανυκτερεύσει στις εγκαταστάσεις του Ναυστάθμου Κρήτης, και αύριο Τρίτη 18 Ιανουαρίου θα επισκεφθεί το Ναύσταθμο, το νατοϊκό ΚΕΝΑΠ στο Μαράθι, και την 5η ταξιαρχία Πεζικού.

Τελευταίος σταθμός του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας το απόγευμα της Τρίτης θα είναι η 133 Σμηναρχία Μάχης στο Καστέλι Ηρακλείου.

Ρεπορτάζ: Μαρίνα Μανδακάκη 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος