Στη δημοσιότητα η επιστολή του Δημάρχου Χανίων προς τον Μητροπολίτη Δαμασκηνό, για το ακίνητο στον Άγ. Ονούφριο

Στη δημοσιότητα δόθηκε την Τρίτη, η από την 26/08 επιστολή του Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη προς τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνό, η οποία κοινοποιήθηκε προς τον Πρωτοσύγκελλο της Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου, Αρχιμανδρίτη Νικηφόρο Εικοσιδέκα.

Η δημοσιοποίηση ήρθε μια ημέρα μετά την επιστολή – απάντηση του κ. Δαμασκηνού- στα όσα η Δημοτική αρχή και οι παρατάξεις, καταλογίζουν στο Ενοριακό Συμβούλιο Κουνουπιδιανών, σχετικά με την απόπειρα πώλησης κληροδοτήματος 35 στρεμμάτων στον Άγιο Ονούφριο, ακίνητο που είχε παραχωρηθεί στο Δήμο Χανίων από το 2018, για την επέκταση του 2ου Δημοτικού Σχολείου, την ανέγερση νηπιαγωγείου αλλά και ΚΑΠΗ.

Ο Δήμαρχος, σε συνέχεια των όσων έχουν δει το φως της δημοσιότητας και των τελευταίων εξελίξεων σχετικά με παράνομη εκποίηση ακινήτου το οποίο είχε παραχωρηθεί στον Δήμο Χανίων, αναφέρει σε δήλωσή του: “Προς αποκατάσταση της αλήθειας, δημοσιοποιούμε την εμπιστευτική επιστολή μου, η οποία παραθέτει τα πραγματικά γεγονότα προς αξιολόγηση όλων. Θα συνεχίσουμε αδιαπραγμάτευτα την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος, με κάθε τρόπο και έναντι οιουδήποτε. Αυτή είναι η θεσμική μας υποχρέωση. Είμαστε βέβαιοι ότι η πλευρά της Εκκλησίας, θα επανακαθορίσει τη στάση της και για ακόμα μία φορά θα αποδείξει έμπρακτα την κοινωνική της προσφορά”.


Αναλυτικά η επιστολή

Επιστολή Δημάρχου Χανίων(1)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος