Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος του 57χρονου στο Φαράγγι Κουδουμά

Στοιχεία που ανατρέπουν την αρχική εκτίμηση πως ο 57χρονος έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση στο Φαράγγι Κουδουμά, έδωσε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο διοικητής της 3ης ΕΜΑΚ Γιώργος Τσικαλάς.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσικαλάς, ο 57χρονος είχε κληθεί από τον ηγούμενο της ομώνυμης Μονής που βρίσκεται στην περιοχή, για να εκτελέσει υδραυλικές εργασίες στη Μονή, κάτι που είχε κάνει και κατά το παρελθόν.
Ο άνδρας, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του, μετέβησαν σε απόσταση περίπου μισής ώρας από το μοναστήρι, εκεί όπου κατέληγε ένα λάστιχο, απ’ όπου υδρευόταν το Μοναστήρι, προκειμένου να αποκαταστήσει τη βλάβη.
Ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και σωριάστηκε στο έδαφος. Η γυναίκα του ειδοποίησε τον Ηγούμενο κι εκείνος με τη σειρά του τις πυροσβεστικές αρχές.
Από την επιχείρηση εντοπισμού που ακολούθησε με τη συνδρομή πυροσβεστών του ΠΚ Πύργου και της 3ης ΕΜΑΚ, διαπιστώθηκε οτι ο άτυχος άντρας δεν έφερε τραύματα από πτώση. Έτσι εκτιμάται οτι ο θάνατος του 57χρονου επήλθε από παθολογικά αίτια ωστόσο απάντηση σε αυτό θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος