Σε εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων ο Δημήτρης Φραγκάκης

Στην εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων όπου παρουσιάστηκαν νεοφυείς επιχειρήσεις τουρισμού του Capsule T, βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκακης . Στον χαιρετισμό του ο κ Φραγκάκης τόνισε τη σημασία της καινοτομίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
“Φέτος πήγαμε πολύ καλά στη βάση ενός πολύ μελετημένου σχεδίου αλλά οι προκλήσεις για τον τουρισμό είναι πολλές και βρίσκονται μπροστά μας” τόνισε ο ΓΓ του ΕΟΤ.
“Ο δρόμος προς την βιωσιμότητα περνάει μέσα από την καινοτομία και είμαι πολύ υπερήφανος που νέες ελληνικές εταιρείες κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Ο ΕΟΤ στηρίζει τις προσπάθειες τους έμπρακτα γι αυτό και σε λίγες μέρες στην WTM την μεγάλη διεθνή έκθεση του Λονδίνου θα βρίσκονται σε ειδικό χώρο του ΕΟΤ μερικές τέτοιες εταιρείες”, τόνισε ο κ. Φραγκακης δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στη Ένωση Ξενοδόχων Χανίων για την πρωτοβουλία καθώς και στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο για τη εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει σε αυτόν τον τομέα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος