Σε δομές κοινωνικής πρόνοιας στα Χανιά κλιμάκιο του ΚΚΕ

Κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ πραγματοποίησε περιοδεία την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου δομές κοινωνικής πρόνοιας, όπου ευχήθηκε στο προσωπικό για την νέα χρονιά.

Σε δομές κοινωνικής πρόνοιας στα Χανιά κλιμάκιο του ΚΚΕ

Πιο αναλυτικά χθες Πέμπτη, κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ αποτελούμενο από τους Νίκο Βουρλάκη, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και Δημοτικό Σύμβουλο Χανίων και Αλέκο Μαρινάκη, μέλος του Γ.Π Κρήτης του ΚΚΕ και Περιφερειακό Σύμβουλο με την Λαϊκή Συσπείρωση, επισκέφτηκε το Δημοτικό Γηροκομείο της Πόλης, όπου συνομίλησε με το προσωπικό και την διοίκηση και ευχήθηκε στους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου για την νέα χρονιά.

Αντίστοιχα σήμερα Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ, αποτελούμενο από τους Αλέκο Μαρινάκη, μέλος του Γ.Π Κρήτης του ΚΚΕ και περιφερειακό Σύμβουλο Κρήτης με την Λαϊκή Συσπείρωση, Αγριμάκη Σπύρο, γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του Κόμματος και τον Δημουλά Δημήτρη, μέλος του Τ.Γ Χανίων του ΚΚΕ, επισκέφτηκε το Παράρτημα ΑμεΑ Χανίων και το Κέντρο Προστασίας Παιδιού και Νέων Ν. Χανίων.

Τα στελέχη του ΚΚΕ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με το προσωπικό, όπου αναδείχτηκαν τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης και η ανάγκη αναβάθμισης των κτηριακών υποδομών. Το κλιμάκιο του ΚΚΕ τόνισε, ότι στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των εργαζόμενων που καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες να κρατήσουν υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στις κρίσιμες αυτές κοινωνικές δομές, χωρίς να έχουν την κρατική στήριξη που απαιτείται.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος