Ρέθυμνο: Συνάντηση Κεφαλογιάννη – Πέτσα για τα έργα του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών και Βουλευτής Ρεθύμνου, κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στυλιανό Πέτσα, αναφορικά με τις προτεραιότητες των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και τη δυνατότητα ένταξης τους στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».
Ο Υφυπουργός, σε συνεργασία με τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου, κατέθεσε ένα πλήρες υπόμνημα έργων και προτεραιοτήτων για την τρέχουσα περίοδο.
Επιπρόσθετα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στυλιανός Πέτσας υπέγραψε σήμερα έκτακτη επιχορήγηση 100.000 € για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας των οικισμών του Δήμου Μυλοποτάμου καθώς και την έγκριση 120.000 € για τα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου Αγίου Βασιλείου. Οι έκτακτες αυτές επιχορηγήσεις έρχονται ως συνέχεια των ενεργειών της κυβέρνησης στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού για την αντιμετώπιση των ζημιών από τις πρόσφατές φυσικές καταστροφές και στοχεύουν στη χρηματοδότηση των αναγκαίων έργων αποκατάστασης των δικτύων ύδρευσης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της λειψυδρίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος