Ρέθυμνο: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 47χρονη που κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της σε ανακριτή και εισαγγελέα η 47χρονη από τη Λευκορωσία, η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου.

Να υπενθυμίσουμε ότι η δράστης είχε συλληφθεί την Κυριακή, μετά από την καταγγελία των γονιών ενός 7χρονου αγοριού ότι δελέασε τον μικρό με ένα αναψυκτικό και τον οδήγησε στο δωμάτιό της όπου τον κράτησε χωρίς τη θέληση του για περίπου μία ώρα.

Το παιδί κατάφερε να “αποδράσει” από το δωμάτιο, όταν η 47χρονη έφυγε για να επιστρέψει στο πόστο της. Ο μικρός βρήκε τους δικούς του, που τον αναζητούσαν γεμάτοι αγωνία, και τους ενημέρωσε για το περιστατικό.

Η 47χρονη, που είχε δηλώσει ότι «φιλοξενείται» στο ξενοδοχείο όπου εργάζονταν μια φίλη της, επανέλαβε κατά τη διάρκεια της απολογίας της ότι δεν είχε πρόθεση να κάνει κακό στο παιδί, αλλά όταν το εντόπισε μόνο του στην πισίνα, το πήρε σε δωμάτιο, μέχρι να βρεθούν οι γονείς του.

Η γυναίκα τελικά αφέθηκε ελεύθερη υπό τον όρο να παρουσιάζεται μια φορά τον μήνα στο Α.Τμ., ενώ της απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος